Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017

Υπάρχουν άτομα που τους αρέσει η αυτοκαταστροφή


"Υπάρχουν άτομα που τους αρέσει η αυτοκαταστροφή.
Υπάρχουν άτομα που συνεχώς αντιδρούν με τον εαυτό τους, που αρνούνται πεισματικά να ζήσουν σε αρμονία μαζί του, που απορρίπτουν κάθε επιθυμία τους, κάθε ελπίδα τους και κάθε όρεξη για να αντιμετωπίσουν τη ζωή θετικά. Αυτήν τη νότα της απαισιοδοξίας την έχουν σχεδόν όλοι οι άνθρωποι, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο. Όσο όμως μικρή έκταση κι αν καταλαμβάνει στη ζωή μας, παραμένει καταστροφική.
Τη στιγμή που ακτινοβολούμε τη δόνηση της απαισιοδοξίας – ανάλογα με το πόσο ισχυρή είναι – έλκουμε τις αντίστοιχες καταστάσεις. Είναι προτιμότερο να αλλάξει κάποιος τα πάντα παρά να παραμείνει έτσι.
Όσοι αρνούνται τη ζωή δημιουργούν μεγάλα προβλήματα σε σχέση με τον εσωτερικό εαυτό τους. Ενσαρκώθηκαν για να εξυπηρετήσουν το Πνεύμα τους και όχι να το εγκαταλείψουν. Τα πολύ απαισιόδοξα άτομα που δε θέλουν να χαρούν τη ζωή, που δεν πραγματοποιούν αυτό που πραγματικά θέλουν βαθιά μέσα τους, που ξεφεύγουν από τον ίδιο τους τον εαυτό και τον αρνούνται, αποκτούν συνήθως μεγάλα προβλήματα υγείας, πράγμα που αποτελεί συνέπεια του Καρμικού Νόμου και που τα οδηγεί να σκεφθούν τι έχασαν και τι δεν πρόλαβαν να ζήσουν καθόσον ήταν υγιείς."

Roger De Pins – επιστολές , μέρος Α’
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου