World

"Οι αγελάδες περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους γεννώντας μοσχαράκια και κάνοντας γάλα. Όταν η ποσότητα γάλακτός τους μειώνεται, οι αγελάδες δεν έχουν πια αξία. Είναι πολύ ακριβές και τις ξεκάνουν.
Οι 25 αγελάδες από το Overath όμως δεν είχαν την ίδια μοίρα. Ήταν να πάνε στο σφαγείο γιατί ο κτηνοτρόφος δεν μπορούσε να συνεχίσει στην παραγωγή γάλακτος για οικονομικούς λόγους. Η Anke Heublein ξεκίνησε το ίδρυμα "save the cows in Rhein-Berg" για να τις σώσει. Στο βίντεο βλέπουμε πώς οι αγελάδες, μετά τη μακρά περίοδο του χειμώνα στον αχυρώνα τους, είναι ελεύθερες να πάνε ξανά στα βοσκοτόπια τους."
Οι αντιδράσεις τους συγκινούν...
Η Colleen Patrick-Goudreau  μιλάει για τις προκαταλήψεις, φοβίες και ψέματα (που ακούμε από την ημέρα που γεννηθήκαμε), οι οποίες μας εμποδίζουν να ζήσουμε με ενσυνείδητο, υγιεινό και φυσικό τρόπο.Αυτοκτονώντας με το πιρούνι μας.Γιατί τα ζώα πρέπει να βγουν από το μενού μας.Ομιλία του Gary Yourofsky  στο πανεπιστήμιο GA Tech. της Georgia. Μια εξαιρετική ομιλία που καταρρίπτει όλους τους μύθους υπέρ της χρήσης ζωικών προϊόντων. Ένα σοφό παιδί
Τείνουμε να πιστέψουμε ότι τέτοιες καταστάσεις είναι αδύνατον να υπάρξουν στην ανθρώπινη κοινωνία. Αλήθεια, έχουμε σκεφθεί ότι ο κύκλος της καλοσύνης ίσως να περιμένει εμάς να τον ανοίξουμε, αντί να περιμένουμε να μας ανοιχθεί; Η σκληρότητα και ο κυνισμός, η αδιαφορία και η εκμετάλλευση είναι προγραμματισμοί. Αλλά όλοι οι προγραμματισμοί μπορούν να αλλάξουν. Το θέλουμε;
Embrace change.


"From wonder into wonder existence opens."Dalai Lama talks about  The power of Women


How To Open Your 7 Chakras - As Explained In a Children's Show 
Geometric forms describe the growth and integration of all systems, from the binding forces within atoms to the shapes and composition of galaxies."Update your version."“We are not in this world to live up to other people’s expectations. 
We are in this world to be ourselves.”Παράδοση, όχι παραίτηση.
Ο Sam Berns δεν ήταν ένα παιδί σαν τα υπόλοιπα. Η ιστορία του νεαρού από τη Μασαχουσέτη των Ηνωμένων Πολιτειών, αποτελεί μάθημα ζωής. Στα 17 του, έμοιαζε με άνδρα σε βαθιά γεράματα. Πρόκειται για το παιδί που έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο την "προγηρία", μια σπάνια ασθένεια που επιταχύνει τη γήρανση. Οι γιατροί είχαν προειδοποιήσει τους γονείς του Leslie Gordon και Scott Berns, ότι ο γιος τους θα ζούσε μέχρι 13 ετών. Εκείνος κατάφερε να ζήσει μέχρι τα 17 και να εμπνεύσει την υφήλιο με τις ομιλίες του και τη δύναμη ψυχής που επιδείκνυε σε κάθε του εμφάνιση.  Σε κάθε ευκαιρία άλλωστε, φρόντιζε να μιλάει ανοιχτά για την ασθένεια του.


The children of St. Johns School in Trivandrum India, start their day by singing prayers and practicing yoga. Most of them are born with HIV / AIDS and their parents are either too ill to take care of them or have already lost their lives due to the disease. Through singing the children find healing to transform them to a place beyond their differences and religion so that it sets them free from the overwhelming challenges they are facing.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου